Ohhjee Baby

Iedereen mag het weten, ik ben zwanger en bijna op de helft. De titel geeft al aan dat dit een ongepland cadeautje is..

Begin januari voelde ik me anders, gek niet helemaal mezelf en na terug te rekenen naar mijn laatste menstruatie bleek ook dat ik al 10 dagen over tijd ben.. Leuk he die feestdagen dan mis je dit soort dingen.. Eigenlijk viel op dat moment alles op zijn plaats, ik ben zwanger en de test was alleen maar een bevestiging daarvan..
Toch moest ik dit echt even verwerken, oke ik wordt moeder, ja dat zag ik zeker voor me ooit als ik daar bewust voor zou kiezen, mijn leven staat op zijn kop, alles veranderd..
Niet meer alleen een grote reis maken, voorlopig geen borrels meer en mijn gezondheid, ja wat gaat dit doen.. En ondanks al die gedachtens ,is het nooit in mij opgekomen om dit niet te doen, niet te willen, voor mij is dat geen optie, dit was een ongelukje maar wel welkom en uiteindelijk voelt het als een cadeautje.
Want ik ben heel eerlijk, ik ben inmiddels 35 en heb een auto immuunziekte van mijn schildklier wat het mogelijk heel problematisch zou kunnen maken om zwanger te worden en nu ben ik het toch. Dus omarm ik het!
Als eerste maar naar de huisarts om te vragen wat ik nu moet doen, ja heel eerlijk ik heb geen idee zeker ivm mijn ziekte. Dat blijkt niet zo spannend, gewoon aanmelden bij de verloskundige en contact opnemen met mijn specialist in het ziekenhuis en dan komt alles goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: